Dota 2 TI7 stigao do finala

718
Dota 2 TI7
Dota 2 The International 2017

Najveći Dota2 turnir u postojanju “The International 2017” došao je do samog kraja. Trenutno se igra finale lose bracketa izmedju  LGD.LFYTeam Liquid, a pobednika meča u finalu čeka Newbee!

Team Liquid je jedina preostala ne-kineska ekipa koja u svojm timu ima neke od legendarnih igrača kao što su Amer Miracle- Al-Barkawi, Ivan MinD_ContRoL Borislavov Ivanov i Kuro KuroKy Salehi Takhasomi.
Oni su uz Newbee jedni od favorita turnira i za sada su opravdali očekivanje svojih navijača i obozavalaca.

Drugi polufinalista je kineska ekipa LGD.LFY koja se zasigurno može nazvati najvećim iznenađenjem turnira, jer za razliku od Newbee i Team Liquid – koji su pozvani – na turnir došli kroz otvorene kvalifikacije.
Kao primer koliko je to neverovatan uspeh govori da je druga ekipa koja je na turnir došla kroz otvorene kvalifikacije ispala još u grupnoj fazi bez ijedne pobeđene mape!
LGD.LFY se sastoji od mladih kineskih igrača koji ako su već sada došli do jednog a možda i dva finala TI7 očekuje veoma lepa budućnost.

U finalu pobednika čeka Newbee jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira, a tim se za sada više nego dobro drži sa pritiskom i očekivanjima. Ekipa u svom sastavu ima neke od nezvanično najboljih igrača na svojim pozicijama. Hu Kaka Liangzhi koji igra poziciju drugog support-a je nezvanično najbolji na svetu, Song Scc Chun je u ekipu došao kao veliki pub igrač ali se odlično uklopio u tim i pokazao da može da igra u sistemu i da bude posvećen pobedi a ne samo ličnoj statistici. Zeng Faith Hongda je kapiten tima i trenutno jedina osoba koja može da podigne drugi pehar namenjen pobedniku TI7 tako da njemu sigurno ne fali fokusa i motiva.

Finale Lose Bracketa između LGD.LFY i Team Liquid se igra u subotu od 19h sa BO3 sistemom.
LGD.LFY
Du Monet Peng
Xie Super Junhao
He Inflame Yongzheng
Tue Ahfu Soon Chuan
Leong ddc Fat-meng

Team Liquid
Maroun GH Merhej
Kuro KuroKy Salehi Takhasomi
Lasse MATUMBAMAN Urpalainen
Ivan MinD_ContRoL Borislavov Ivanov
JordanAmer Miracle- Al-Barkawi

Pobednika u finalu čeka za sada (u playoff-u) neporaženi Newbee i taj meč se igra u Nedelju 13.Avgusta od ponoći u BO5 sistemu.
Newbee
Xu Moogy Han
Song Sccc Chun
Damien kpii Chok
Hu Kaka Liangzhi
Zeng Faith Hongda