Dota2 patch 7.0 sa velikim izmenama u samoj igri

441

Samo nekoliko dana nakon završetka Boston Major turnira, stiže nam nova verzija dote2.
Nova verzija 7.00 u doti2 donosi velike promene, prvenstveno u izgledu same igre, načinu igranja, izgledu mape, promene na herojima, potpuno novog heroja ( Monkey King ).

Patch je podeljen u nekolicinu posebnih segmenata o kojima ćemo u nastavku reći par reči i dati Vam na uvid celukupnu sadržinu.

Novi heroj – Monkey King

Novi heroj pod imenom Monkey King – svi možemo da pretpostavimo kako će da izgleda zar ne ? Karakterističan je po svojim magijama , koje mu omogućuju da bude jako aktivan po mapi , kao konstantna pretnja protivnicima. Okarakterisan je kao “Carry” i “Inicijator”.

Novi korisnicki interface

Sa novim izgledom igrači imaju veću preglednost mape , i imaju dodatne opcije preko kojih mogu da pratiti šta se sve dešava na mapi u bilo kom trenutku partije.

Nove mogucnosti i izgled pre-game interface-a

Novi pre-game interface olakšava igračima oko izbora heroja, raspodele na stranama, pozicije “wardovanja” kao i kupovine prvih predmeta za podršku.

Novi gameplay

Ovom zakrpom ubačeni su i “talenti na herojima”. Koji omogućuju igračima da na određenim nivoima ( 10, 15, 20 ,25 ) izaberu po jedan od ponuđenih talenata sa kojim će unaprediti svog heroja.

Ostalo

Osim same mape, redizajn su doživela i ova tri heroja, Viper , Slardar i Enigma.
Možemo zaključiti da je Valve-u cilj napraviti što je moguće kompleksniju igru, ovom zakrpom su upravo to hteli postići. Dosta novih detalja na koje treba obratiti pažnju, koji će igricu učiniti dosta težom nego ranije, ali zanimljivijom takođe.