Gaming festival stize u Kragujevac!

669
KLIKcon
KLIKcon

Sredinom maja u centralnoj Srbiji će po prvi put da se održi sajam video igara, pop kulture i informacionih tehnologija KLIKcon.

Sajam će trajati 3 dana od 10-12.Maja 2019 godine u Kragujevcu, i biće to odlična prilika za sve da se upoznaju sa gaming i IT indrustirjom.

Levelovati se mora
Levelovati se mora

IT: Noviteti iz IT industrije, prodajna zona, testiranja novih tehnologija, edukacija (o kompjuterima, internetu i video igrama), predstavljanje Media Centra za klijente.

GAMING: Esports turniri i otvoreni turniri u analognim (društvenim) i video igrama za sve posetioce, najnovije igre, prodajna zona, predavanja (profesije u budućnosti gejminga), predstavljanje kompanija i mogućnosti novih struka i zaposlenja u gejming industriji.

POP KULTURA: YouTube zvezde i najbolji Kosplejeri, Cosplay takmičenje, izložbe kostima, streaming corner, predavanja.

HUMANITARNI PROGRAM: Humanitarni turniri (NURDOR), free gaming zona sa donacijama i sakupljanjem sredstava, sadržaji za decu sa posebnim potrebama, organizovane akcije za domove.

Levelovati se mora
Levelovati se mora

Tokom sajma održaće se i veliki broj turnira u različitim igrama, gde će najbolji biti nagrađeni za svoje uspehe.

Posetioci će moći da uživaju i u velikom broju vantakmičarskih aktivnosti kao što je letenje dronovima, paintball strenjana, guitar hero i dance bina.

Sajam će podržati i ekipa koja organizuje najveći gaming festival u regionu GAMES.com koja donosi sa sobom igre iz virtuelne realnosti, besplatne gaming zone i posebne programske segmente na binama ovogodišnjeg, prvog KLIKCON-a.