iNation osvojio “Let’s Play Spring” turnir!

406

iNation je pobedama nad ENEMIES 2:0 i Nexus 2:0 osvojio “Let’s Play Spring” turnir u Bugarskoj i kao nagradu kući nosi $2,112! Poraženi finalista će se zadovoljiti sa sumom od $1,056 dok treći i četrvti dobijaju $316 odnosno $211.

Počelo je dobro za Nexus na de_cache kao CT kada su poveli 5:1, ali onda se aktivira Đorđe “Djoxic” Niciforović koji uspostavlja kontrolu na mapi i dovodi iNation na 9:6! Posle promene strana iNation dobija pištolj partiju i nekoliko vezanih posle toga i time dolazi do 13:6 rezultata. Međutim tada Nexus počinje da igra mnogo bolje a iNation pravi greške koje ih na kraju ne koštaju mape ali zato igraju neizvesnu završnicu. Posle stabilizovanja, iNation uspeva da privede kraju de_cache rezultatom 16:13!

Druga mapa je de_nuke gde iNation počinje odlično kao CT praveći prednost od 5:1 ali se Nexus vraća u meč i poluvreme se završava rezultatom 8:7 za iNation.
U drugom delu meča ination nastavlja sa odličnom igrom i dolazi do 13:7, ali onda opet kao i na de_cache pada koncentracija i Nexus smanjuje rezultat na 14:11! Od tog trenutka igra se runda za rundu gde na kraju preovlavdava iNation i zasluženo osvaja prvo mesto!


MVP Finala je definitivno Đorđe “DJOXiC” Niciforović koj je ukupno imao +23 KDR i 1.43 overal rating! Čestitke za iNation na osvanju turnira! Želimo im puno sreće u predstojećim mečevima i takmičenjima.