Kliktech pravi najjači LOL tim na Balkanu ?

1084
KlikTech

Nakon što su u svoje redove doveli tri člana osvajača Fortuna Championship Series lige, hrvatski tim Kliktech dovodi i pojačanje iz ekipe ASUS

U pitanju je, ni manje ni više, SrbijaLuka “KaluGG” Todorović, koji je poznat kao neverovatno agresivan Jungler i predstavio se domaćoj publici igrajući sve tri sezone FCS lige. Pored njega za Kliktech će nastupati još i:

Toni “Sacre” Sabalić ( Top) – Jedan od najboljih Top igrača sa ovih prostora, poznat i kao fenomenalan strateg.

SrbijaAljoša “Milica” Todorović (Mid) – Trenutno član ruske ekipe Tricksters koja je blizu ulaska u playoff u ruskoj Challenger Series ligi i prva osoba sa ovih prostora sa čak 3 naloga u Challenger-u na EUW serveru.

FORTUNA ESPORTS OBJAVILA BALKAN ESPORT LIGU U LOL-U $120,000 NAGRADNI FOND

Dimitar “EdinPriqtel” Psikov (ADC) – Bugarski igrač, ne toliko poznat ovdašnjoj sceni, ali evropskoj svakako da, budući da je u ovom trenutku izmena u LCS ekipi ROCCAT ! Interesantna činjenica je da  EdinPriqtel igra obe pozicije na botu podjednako dobro, što znači da ima neverovatno razumevanje celog lejna u globalu.

SrbijaIgor “Tasteless” Radusinović (Support) – Trostruki osvajač Fortuna Championship Series lige, nedavno je imao priliku da svoj lejn deli sa legendom Konstantinos “Forg1ven” Tzortziou, što je, sigurno, doprinelo njegovom samopouzdanju kao i iskustvu.

Za sada je poznato da će Kliktech biti deo VIP Adria Lige, kao i takmičenja Esports Balkan League, u kojima će zasigurno biti jedni od favorita, ali ekipi ovakvog kalibra verovatno nije glavni cilj osvajanje domaćih takmičenja, verujemo da su njihovi apetiti mnogo veći !