Upoznajte novi Na`Vi Dota2 tim!

395

ESports sezona je gotova, 2016. se privodi kraju, a Na`Vi je najavio novi Dota2 tim koji će ih predstavljati u predstojećoj 2017. godini.

 

Potraga igrača je počela posle Boston Major kvalifikacija a završila se krajem Decembra potpisivanjem ugovora sa trojicom igrača:

  •   Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille
  •   Roman “rmN-” Paley
  •   Malthe “Biver” Winther

Pajkatt je iskusan profesionalni Dota2 igrač a njegova karijera počela je još u DotA Allstars. Nakon objavljivanja Dote2 igrao je za Evil Geniuses, CLG, LGD.International, Mousesports, Team Tinker, The Alliance i ostale timove. Ugovor je potpisao kao slobodan agent na godinu dana.

rmN nije početnik na profesionalnoj sceni i igra na dobrom nivou već nekoliko godina. Pre dolaska u Na`Vi igrao je za Kaipi, QPAD Red Pandas, Power Rangers and Fantastic Five od kojih je i kupljen. Ugovor je potpisan na godinu dana.

Biver je talentovan i vrlo sposoban igrač. Od skora je počeo sa profesionalnom igrom ali je brzo primećen kao veliki potencijal. Timovi za koje je igrao su London Conspiracy i ProDota Gaming od kojih je i uzet. Ugovor je potpisan takođe na godinu dana.

Tim je kompletan i uskoro će početi pripreme za novu sezonu. Bootcamp u Kijevu će biti održan posle 20. Januara a biće i objavljen raspored turnira.

Yevgeniy “HarisPilton” Zolotarov ESports Direktor Natus Vincere:

U našoj potrazi cilj nije bio naći samo tri moćna igrača. Obratili smo pažnju i na ostale kvalitete, komunikaciju u igri, životu, i strasti prema Doti2.

 Pajkatt će biti kapiten i carry tima. Imali smo vremena da ga testiramo i pokazao se kao pravi lider i inteligentni timski igrač u odličnoj formi. Ako uzmemo u obzir da nije imao neka velika dostignuća u karijeri verujemo da će ispuniti naša oćekivanja.

Pozicija četiri, odnosno support je odlučena odavno.  Nemački igrač  rmN će igrati na toj poziciji. Pokazao je odličnu igru na test igrama i kao i Pajkatt ima dosta stvari da pokaže. Ima veliki izbor heroja, veliko iskustvo i profesionalne kvalitete potrebne za dobru timsku igru. Očekujemo da ispuni naša očekivanja.

Naš peti igrač, takođe support,  Biver, nema velikog profesionalnog iskustva što ne znači da nije otvoren i pouzdan igrač. Ima odličnu mikro kontrolu i ne sumnjamo da će biti odličan saigrač u timu kao i dobar prijatelj u pravom životu.

 Igor “caff” Sydorenko Menadžer dota2 tima:

Srećan sam i želim da poželim dobrodošlicu momcima u našu organizaciju. Potraga za igračima je bila malo izmenjena. Ovog puta naš glavni cilj je bio da se stvori pozitivna i profesionalna atmosfera u timu i siguran sam da ćemo dobiti šansu za bolje treninge i izgradnju tima.

Bez obzira na sve, težak je put pred nama i uzdaćemo se u naše navijače čija podrška nam daje dodatnu snagu i motivaciju.

Takođe želim da se zahvalim menadžmentu Fantastic Five i ProDota Gaming na razumnim i profesionalnim transfer pregovorima

Pajkatt kaže:

Srećan sam što se ponovo profesionalno takmičim, radujem se novom timu i nadamo se da ćemo postati tim na koji ćemo biti ponosni.

rmN:

Zahvalan sam što imam priliku da igram za ovako veliku organizaciju sa iskusnim i veštim igračima kao što su Dendi i GeneRal. Moja pozicija je support i daću sve od sebe da postignemo naše ciljeve i razvijemo se kao tim.

Biver:

Srećan sam što sam deo Na`Vi tima i ove značajne organizacije. Zaista sam uzbuđen i daću sve od sebe da ne izneverim naše navijače.

 

Novi Na`Vi dota2 tim izgleda ovako:

  •  Danil “Dendi” Ishutin
  •  Viktor “GeneRaL” Nigrini
  •  Per Anders Olsson “Pajkatt” Lille (с)
  •  Roman “rmN-” Paley
  •  Malthe “Biver” Winther