Zeus i Seized ponovo u Na’Vi-u?

629
Poznati strimer i asistent trenera u TOP100 timu – Arseniy “ceh9” Trynozhenko – je objavio da će  Natus Vincere da vrati  Daniil “Zeus” Teslenko i  Denis “seized” Kostin u prvi tim, a da su odustali od kupovine  Kirill “ANGE1” Karasiow-a.

HellRaisers Esports je izgleda tražio previše para za otkup ugovora  Kirill “ANGE1” Karasiow-a, a cifre koje se pominju su od $200,000 do $1,200,000!
Jedan od igrača koji su trenutno pod ugovorom u Na’Vi-u -Oleksandr “s1mple” Kostyliev – je na Twitter-u postovao “hint” koji igrači će predstavljati poznatu Ukrajinsku organizaciju.

 
Budući lineup Natus Vincere bi trebao da izgleda ovako:
 
️Ioann “Edward” Sukhariev
Denis “seized” Kostin
️Egor “flamie” Vasilev
️Oleksandr “s1mple” Kostyliev
Daniil “Zeus” Teslenko
 
Ovaj rasplet događaja će najverovatnije značiti da će s1mple preuzeti od Guardiana rolu glavnog AWP!

Kao glavni razlog odlaska Daniil “Zeus” Teslenko-a iz Gambit-a je taj što se ostatak ekipe ne slaže da je Mykhailo “kane” Blagin(trenutni trener ekipe) dobar trener, dok Daniil “Zeus” Teslenko smatra da bi on trebalo da ostane na toj poziciji.
Takođe je rečeno da je Daniil “Zeus” Teslenko postavio ultimatum Gambit-u da ukoliko izbace iz tima Mykhailo “kane” Blagin-a da će on otici iz ekipe.Daniil “Zeus” Teslenko trenutno ima još 2 meseca ugovora sa ekipom Gambit, a da li će se čekati kraj ugovora ili će ipak Na’Vi isplatiti Gambit ostaje da se vidi.